PENGUMUMAN

ZANAZ HOME BIZ is now located at JALAN LAHAT, GEORGETOWN, PENANG. layari http://zanaz70.blogspot.com/


Monday, January 11, 2010

bday adam

emmm kejap je..dah 7 tahun umur adam. dulu masa ku babysit dia umur dia baru 3 bulan, masa tu kami kat jepun. masa tu fiza, mama adam, baru mula nak kerja, abah adam plak anjang masih belajar lagi. ku pula ikut hubby sambung belajar kat jepun. so ku sempat le jaga adam lebih kurang setahun...dari baby ke toddler tu...ku lalui seme proses pembesaran adam...he was a handsome baby.

ni je satu gambar yg ku sempat amik masa kat umah derang semalam. puas ati le adam, fiza pun legaa le kot, coz utang dh berbayar hahaha...bukan utang apa le...adam has been complaining to fiza , yg mama ngan mak ros, bila bday hani (adik adam) buat kek banyak, panggil kawan2 segala, tapi bday adam sebelum ni cuma beli bday kek skit je kat kedai lepas mama balik keja. macam2 budak2 skarang, demand hebat2. ni pun bday present dia hp desktop computer lagik...
ni black forest yg ku saja terai wat...not to my taste/satisfaction lagi... bawa gi umah fiza gak cuppies ni.

antara juadah yg fiza hidang ...domino pizza, kfc and bihun goreng.


fiza ode baby cistat gak.

kek ben 10 untuk adam.

1 comment:

  1. Omak ai..! dasatnyer kek ben-10! nih kaLo nmpk dek eva, jenOh la haakuuuu!!!

    ReplyDelete