PENGUMUMAN

ZANAZ HOME BIZ is now located at JALAN LAHAT, GEORGETOWN, PENANG. layari http://zanaz70.blogspot.com/


Thursday, August 13, 2009

pearl kid swimming prog 2009

ni seme gambar last day kat pusat akuatik bukit jalil. kira ni last day utk pearl kid program for this year. berakhir dgn 1 1/2 day swimming competition. irfan tak menang apa2 pun cuma mama je yg menang hahahaha menang memujuk irfan untuk meneruskan latihan dlm program ni untuk tahun depan kalau terpilih hehehe. irfan masih perlu byk latihan samada dari segi stamina dan juga skill. itu tak penting sgt...yg paling penting 'SEMANGAT' hehehe.


tak byk gambar ku amik...tak ada mood...penat le. tu irfan ngan besfren dia kat program tu..zufar..anak besfren ku hehehe.
ni plak menu mak2 untuk lunch ari ahad tu. since ahad was our last day untuk lepak tunggu anak wat latihan kat pool, kami pun rancang nak lunch sesama. masak pot luck le. so yg kat atas ni hasil air tangan siti sg ramal dan linda balakong.

ni plak...ulam dan sambal udang petai dari faridah dan sushi tu ku wat untuk bekpas irfan skali bekpas ku dan kawan2.


ni ayam madras as usual...menu tetap ku le tu hehehe. ayam goreng dan sayur dari zai, sg sekamat dan kari daging dari nira, seksyen 3. malas nak cite panjang...kepala otak dok pk nak mekap kek...so finally...ku nak ucapkan ribuan terima kasih pada kawan2 ku yg sama2 melepak kat bukit jalil every weekend for the past 6 months. kalau ada salah dan silap, harap maafkan. insyaallah kita jumpa lagi tahun depan.



3 comments: