resipi ni copy and paste je dari link ni http://www.youtube.com/watch?v=9PtUe8jclgw&feature=relmfu so kalau korang nak wat sila le layan you tube mat jepun ni.
Ingredients (18cmくらいのアップルパイ)
Apple fillings
: 2 Apple(300g) (りんご紅玉2個)
: 100g Sugar (100g砂糖)
: 2 tbsp Lemon juice (大2レモン汁)
☆I didn't use cinnamon because I thought some people didn't like cinnamon flavor. So I just added cinnamon powder after the pie is done like I did in the video. シナモン好きな人はお好みでフィリングに足してください。苦手な人が多いと思い今回は使わなかったのですが、心配する必要もなかったようです。因みにシナモンは入れなくて
Pie dough (パイ生地)
: 120~130g Chilled flour (冷たくした小麦粉120g~130g)
: Alittle bit of salt (塩少し)
: 100g butter (100g 冷たくしたバター)
: 50-60ml Ice water (50-60ccの冷水)
No comments:
Post a Comment