PENGUMUMAN

ZANAZ HOME BIZ is now located at JALAN LAHAT, GEORGETOWN, PENANG. layari http://zanaz70.blogspot.com/


Wednesday, May 12, 2010

anak-anak ku

ni coach saja nak amik ati irfan kot...letak swimmer of the month kat notis bod pisa tu. tapi ye lah masa bulan march memang rajin betui pi training. tapi la ni...semangat utk swimming dah mula pudar. this week sekali pun tak pi lagi. ntah le...budak2 kan...kejap2 je minat dia berubah. skarang dok siok main rugbi plak kat sekolah petang, so mana nak larat pi latihan renang malam. harap weekend je lah baru gi.
foto seterusnya adalah kejadian masa gi majlis kerdipan bintang sek men jalan 4, bandar baru bangi pd 8hb may 2010 baru ni. majlis ni adalah majlis anugerah cemerlang utk pencapaian straight As bagi SPM dan PMR 2009 dan juga utk form 1, form 2 and form 4. semangat sekali nak pergi..ye lah anak pun 2 je kan..kalau tak attend...bila lagi ye tak. alhamdulillah, majlis berjalan lancar. terharu pula bila dengar pencapaian sekolah ni. sekolah ni agak baru tapi dah dianugerah kan sebagai sekolah harian cemerlang 2009 dan amat bangga coz my doter adalah salah seorang contributor hehehe. niway ku memang grateful sangat dgn usaha cikgu2 dan warga kerja smkj4 ni. pada ku tanpa usaha gigih mereka, bukanlah mudah untuk anak2 ini berjaya.










1 comment:

  1. tahniah utk anak dara tu... moga terus berjaya..

    ReplyDelete