PENGUMUMAN

ZANAZ HOME BIZ is now located at JALAN LAHAT, GEORGETOWN, PENANG. layari http://zanaz70.blogspot.com/


Saturday, April 3, 2010

cerita irfan & PST

ni nak cite pasal irfan. kat penang ni..dia tak leh men futsal or bola pasal tak ada geng in our neighborhood. sekolah plak pemilihan pemain dia dah terlepas. so his next choice is swimming. utk mengumbirakan ati dia....masa mula pindah aritu b4 chinese new year ku pun mula le sent email to few swimming club in penang. and finally dapat respon dari PISA Swimming Team (PST) and the head coach mr andrew asked me to take irfan to PISA for efficiency test masa coti cny ari tu. alhamdulillah irfan diterima masuk ke club ni. so the training schedule is everyday except wednesday. the members should come for training at least 3 times a week. so we choose to go for friday, saturday and sunday.

mula2 irfan dimasukkan dlm grup junior but mr andrew dah awal2 cakap, he won't keep irfan long in this grup coz dia nak push him to intermediate/senior grup cepat2. and now irfan already in intermediate group...bagus lah. wpun his stamina/speed tak le hebat...tapi he picked up the skill cepat juga le. niway semua tu bukan le our main objective pun...as a parent...kami punya objective hanyalah nak mengisi masa irfan yg terluang tu dgn aktiviti yg berfaedah dan disamping tu nak biasakan dia dgn pergaulan pelbagai bangsa dan disiplin.

ni antara menu irfan sebelum gi swimming...ntah le napa suka benor dgn omelet ni. asyik2 nak omelet ....

ni irfan dgn junior grup dia ...


kadang2 balik dari swimming lapar...so dia dah siap menu dia...antaranya...sandwich kat subway...emmm kena le mr papa melayan kerenah anak jantan sorang nih.


video

1 comment: