PENGUMUMAN

ZANAZ HOME BIZ is now located at JALAN LAHAT, GEORGETOWN, PENANG. layari http://zanaz70.blogspot.com/


Thursday, October 1, 2009

foto raya

ni je gambar musim raya kali ni. dah 2 kali raya ku tak ada mood nak amik gambar. mood raya tahun ni pun memang kureng ya amat. supposed to raya at my mum's place but then memandangkan my mum in law tak sihat, ku pun korbankan le turn ku tu, so beraya le umah mertua.....tapi tu lah konon2 berkorban punya pasal....and finally ku memang terkorban teruk. apa pun...yg terjadi baru2 ni byk membuka mata ku...bukan le bermaksud ku ni baik, org seme tak baik...tapi pastinya...'manusia ni kalau boleh amik kesempatan atas orang....memang pulun tak sedor diri, yg derang fikir kepentingan derang je, asal derang tak susah, org punya susah derang tak peduli.'

sori le korang...melepas rasa le plak. apa2 pun harap korang semua enjoysssssssss.




this year pun tak ada gambar ku dgn sedara mara ku. yg ada ni seme gambar kat umah mertua je.

10 comments:

  1. Zana, beralah bukan ertinya kita kalah. Insya Allah tahun depan tentunya MERIAH. Amin. amboi dalam sibuk2 jual kukis sempat lagi sulam baju. santeknya. sedondon.

    ReplyDelete
  2. to k/aziah: part mengalah raya tu okay lagi kak, lepas tu ada lagi isu yg buat saya bengang giler, isu tu bkn dri hubby tp dari umat yg 'selfish' pada pandangan saya.

    k/azi kalau saya pandai sulam manik tu...fuyooo boleh giler saya kah kah kah..tu roomate saya kat itm le buat...sheera le yg pandai sulam2 ni. cantik dan kemas kerja dia.

    ReplyDelete
  3. zana.. kita sekapai atau sebot atau seferi. biar lah kita je yg tau... hehehe

    ReplyDelete
  4. takperlah kak zana.. mengalah ada baiknya dari menyesal kemudian kerana keegoan kita.. at least hubby akak dpt jumpa ngan maknya yg tak sihat tu.. kalau jd apa2 lepas ni tentu akak tak rasa bersalah.. ni kiranya tahun dpn turn kg akak pulaklah yekk.. hehe..
    (main teka2 je ni.. agaknya akak blk kali ni kena masak sensorang kat dapur yerrr.. takde org tolong?? hehee memandai jer sy meneka)

    ReplyDelete
  5. zana to ida: tq ida...part mengalah turn raya no hal sgt ida...part masuk cmpr org lain tu yg angat ati

    zana to madiha: bak kata akak..part mengalah raya tu ok lagi...tapi ni ada isu lain yg buat akak jadi kecit ati, sakit ati dll. masak no hal...niway..ada adik ipar sama masa tu so dia le yg byk masak coz hubby dia nak makan mcam2. niway...utk pengetahuan madiha..hubby akak ari2 jumpa mak dia sejak march dulu (hubby akak kan transfer pg, so dia stay ngan parents dia). akak yg jumpa mak setahun beberapa kali je.

    ReplyDelete
  6. Selamat hari raya Zana

    Cantik baju raya Zana sekeluarga...
    sedondon...suka warnanya
    tinggi anak sulong Zana,tinggi dari mamanya tu.
    byk2 sabar Zana..kdg2 apa yg kita rancang jadi sebaliknya.moga insan yg buat silap salah dgn Zana cepat2 sedar. Jgn sedih2 ya......

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Uikss pasai pa ni?
    Takper.. insyaAllah perasaan tu akan hilang tak lama lg..
    Hua hua hua.. cam pandai jer hakuss!!

    ReplyDelete
  9. Im ur silent reader....selamat hari raya:)

    ReplyDelete