PENGUMUMAN

ZANAZ HOME BIZ is now located at JALAN LAHAT, GEORGETOWN, PENANG. layari http://zanaz70.blogspot.com/


Thursday, July 9, 2009

dilanggar

ni le rupa kete ford tua ku yg dilanggar myvi pagi rabu semalam. tensen gua... citenya ku gi anto irfan kat sekolah...ku park kat tepi myvi...tapi ku blakang skit le. dlm ku dok nak tukar gear nak reverse ku tgk dia bagus je reverse kat ku ngan laju smcm je...tak dan nak kata apa...bangg dia bagi bhg depan pintu ku...adoiiiiiiiiii kemek le kete ku.. bila kuar...tengok..budak lagi..baru lepas spm je kot. 'ku terus kata napa reverse tak tengok blakang dik' , ku ni tak eti nak confront orang...so ku terus call hubby told him what happened and asked him to talk to the boy. my hubby kata he asked the boy to call me back after 1/2 hour....dlm sejam after that his father called me...he wanted to see the condition of my car...then he took me to one of his mechanic for valuation...coz he said...kalau dlm ratus2 je he will pay no need to claim insurance. dlm 2-3 ratus je estimation. so he agreed to pay for the damage, dia kata nanti dah buat bagitau dia. so sabtu ni le kot nak anto gi ketuk. masalahnya..byk le plak aktiviti anak2 ku sabtu ni...pastu kedai kebetulan tak boleh bgi kete ganti...hubby lak tak balik haiyaaaaaaa .....bingung nihhhh.



2 comments: